P e r i n n e m a i s e m a
   Etusivu      Valokuvanäyttely
 
Perinnemaisemaan liittyviä valokuvanäyttelyitä
 
Sivulla esitellään lyhyesti aiheeseen liittyviä valokuvanäyttelyitä, joita on ollut esillä, joko näyttelytilassa, verkossa tai molemmissa. 
 
Esillä olleet näyttelyt
 
Valokuvanäyttely Perinnemaisema Jungfruskär
 
Esilläoloaika 01.06 - 01.08.2010
 
Valokuvanäyttely Perinnemaisema Jungfruskär, on näyttely, jossa esitellään Saaristomeren kansallispuistossa olevan Jungfruskär -nimisen saariryhmän luontoa. Valokuvanäyttelyn kuvat koostuvat Jungfruskärin Storlandetilla otetuista valokuvista.
Esillä oli 60 valokuvaa itse näyttelyssä, joka esittäytyi Jungfruskärin Storlandetilla 1. kesäkuuta - 1. elokuuta 2010 välisenä aikana. Tämän fyysisen näyttelyn lisäksi saarella otetuista valokuvista on muodostettu internettiin oma näyttelynsä, jossa esitellään 120 valokuvaa, sisältäen kaikki varsinaisessa näyttelyssä olevat kuvat.
 
Molempien näyttelyiden kuvat ovat heinäkuulta 2009. Kuvien aiheena on perinnemaisema, joka ilmentyy erityisesti Jungfruskärillä. Kuvat käsittelevät itse perinnemaisemaa, sen luontoa, erilaisine kasveineen ja eläimineen, kuin myös historiallisia rakennelmia.
Molemmat näyttelyt ovat sulkeutuneet.
 
 
Valokuvanäyttely Luonnonkukkia perinnemaisemassa!
 
Esilläoloaika 28.05 - 19.06.2012.

 
Luonnonkukkia perinnemaisemassa on valokuvanäyttely, jossa oli esillä 16 valokuvaa perinnemaisemaan liittyen.
Kuvakavalkadi koostuu niin maisemakuvista, kuin myös yksittäisten kukkien kuvista. Kuvat on valittu siten, että niistä saisi käsityksen perinnemaisemaan liittyvistä tekijöistä kyseisessä ympäristössä.
Näyttelyn kuvat ovat Saaristomeren kansallispuiston Jungfruskäriltä, joka on yksi merkittävä perinnemaisemakohde, ei vain luonnonsuojelullisesti vaan myös osana kansallismaisemaamme.
Näyttelyn ohella oli esillä vastaava näyttely myös verkossa. Tässä näyttelyssä oli esillä kaikki näyttelytilassa olevat kuvat sekä 24 lisäkuvaa.
 
 
Avoinna olevia näyttelyitä: Tällä hetkellä ei ole avoinna olevia näyttelyitä.
 
Perinnemaisema-aiheiset valokuvanäyttelyt verkossa, osoitteessa  http://valokuvanayttelyt.1g.fi/
 
Näyttelyille on oma sivustonsa osoitteessa http://valokuvanäyttelyt.fi,
jossa kerrotaan näyttelyistä ja niiden ajankohdista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Vierailijoita sivustolla
 

 
Sivusto julkaistu 04.07.2010
Sivustoa päivitetty. Last Update.
27.08.2013
 
©  KuvaPekka