P e r i n n e m a i s e m a
   Etusivu      Matkalla perinnemaisemaan

Matkalla perinnemaisemaan
 
 
Matkalla perinnemaisemaan kertoo mahdollisuuksista matkailla perinnemaisemissa eri puolilla Suomea. Jos olet kiinnostunut maaseudusta, maalaismaisemasta ja eri alueiden kulttuuriperinnöstä, tarjoaa perinnemaisemaan liittyvä matkailu monenlaista mielenkiintoista koettavaa ja nähtävää. Jo pelkästään luonto ja sen monimuotoisuus tuo esille kaunista katseltavaa, puhumattakaan yksityiskohdista. Kukaties, matkallasi saatat havaita uhanalaisia lajeja, joihin ei aivan joka päivä törmää. Saatat tutustua myös ennenaikaisiin elämäntapoihin tai kokea historiallisia henkäyksiä aikojen takaa.
 
Tämä sivu ja sivun alasivut kertovat jatkossa erilaisista vaihtoehdoista toteuttaa perinnemaisemamatkailua.
Huomioi, että tiedot perustavat eri palveluntarjoajien verkkosivuilla oleviin tietoihin.
Vaihtoehtoja perinnemaisemamatkailuun löytyy useita. Kohteista kerrotaan näillä sivuilla omina kertomuksinaan, tai lyhyellä katsauksella perinnemaisemamatkailusta kertovien sivustojen palveluista sekä ohjaamalla linkin kautta näille sivustoille.
Ohjatut sivustot on valittu tiedonsisällön kannalta merkittäviksi perinnemaisemamatkailun tietolähteiksi.
Kohteet pyritään valitsemaan myös siten, että vierailut niissä ovat mahdollisia jokamiehenoikeuksien nojalla ja ovat siten yleisiä kohteita. Huomioinet kuitenkin, että jokamiehenoikeudet eivät ole sallittuja kaikissa tilanteissa, osan kohteista ollessa rajoitettuja, esimerkiksi maiseman liittyessä yksityiseen pihapiiriin tai se on rajoitettu luonnonsuojelulailla.
 
 
Lisätietoja jokamiehenoikeuksista löydät tästä linkistä,
 
 
Linkki ohjautuu www.luonnossa.fi -sivuston jokamiehenoikeuksia käsitteleville sivuille.
 


 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Vierailijoita sivustolla
 

 
Sivusto julkaistu 04.07.2010
Sivustoa päivitetty. Last Update.
27.08.2013
 
©  KuvaPekka